Zakelijk

Lookly werkt graag samen met andere ondernemers. Een workshop of bijeenkomst voor je klanten of medewerkers? Invulling aan een evenement, samen een kledingstijl voor je organisatie bepalen of een leuk cadeau voor secretaresse dag. Het kan allemaal!

Lookly werkt samen met meerdere relaties. De samenwerking bestaat bijvoorbeeld uit het verzorgen van workshops of informatiebijeenkomsten voor klanten of medewerkers van een bedrijf. Mocht je speciale wensen hebben of ben je op zoek naar een samenwerking die aansluit op jouw business en wil je de service naar de klant nog unieker maken? Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Zakelijk

Nieuwe kledingstijl na gewichtsverlies

Tijdens en na het verliezen van veel gewicht, door fanatiek sporten, een bewuste keuze voor een afvalprogramma of een cosmetische ingreep, volgt een proces van onrust in je kledingkast.

De kracht van kleur

De kleuranalyse is één van de belangrijkste onderdelen van het persoonlijk stijladvies.

Kleur, Stijl en Figuur

De focus ligt bij deze bijeenkomst vooral op het geven van inzicht in de verschillende kleur-, stijl- en figuurtypes.

Interactieve informatiebijeenkomst op maat

Lookly biedt de mogelijkheid om een op maat gemaakte interactieve informatiebijeenkomst te organiseren op het gebied van kleding-, stijl- of keuradvies.

Stralende teambuilding

Ze zijn er op de momenten van de dag waarop ze het meest fit zijn en vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw bedrijf. Ze zijn als team tevens een belangrijk visitekaartje voor uw klanten.

Samenwerken met Lookly?

Graag werk ik met bedrijven samen! Dit kan middels bovenstaande diensten of uiteraard op een andere manier.