Tarieven

Lookly is flexibel, veelzijdig en transparant. Ik kan op basis van jouw wensen en budget aangeven wat de mogelijkheden zijn. Zo kan ik je adviseren over kleding-, en kleurstijlen, je garderobe op orde maken of samen een dagje gaan shoppen. Uiteraard kan ik je ook voor een langere periode adviseren of begeleiden.

Doe de stylecheck!

Samen gaan we op zoek naar jouw beste stijl en kleur

Straal als
nooit te
voren!

Kleuradvies

De kleuranalyse is één van de belangrijkste onderdelen van het persoonlijk stijladvies. Hoe mooi je outfit ook is samengesteld en hoe perfect deze ook bij jouw figuur past, als je niet de juiste kleuren draagt, sla je alsnog de plank mis. Een goede kleuranalyse vormt de basis voor het uiteindelijke stijladvies.

€ 97,50- pp (tijdsduur ca. 2 uur)

Lees meer

Stijladvies

Iedereen heeft een eigen voorkeursstijl, de zogenaamde persoonlijke stijl. Dit kunnen bepaalde kleuren, dessins, stoffen of vormen van kleding zijn. Wil jij weten welke kledingstijl het best bij je figuur past en hoe jij je uitstraling kunt versterken? Op basis van wat je al hebt én wat je leuk vindt, ontdekken we je (nieuwe) kledingstijl.

€ 97,50 pp (tijdsduur ca. 2 uur)

Lees meer

Garderobecheck

Herken jij dit ook? Een kast vol met kleding maar elke dag sta je weer te treuzelen en te wikken en wegen voor je garderobekast, omdat je niet weet wat je aan moet trekken. Weet je niet wat je allemaal hebt of hoe je de juiste combinaties kunt maken? Dan is een garderobecheck echt iets voor jou!

Personal Shopping

Lookly biedt Personal Shopping aan. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik maak graag een offerte op maat, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en budget.

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!