Stralende teambuilding Een waardering anno nu!

Ze zijn er op de momenten van de dag waarop ze het meest fit zijn en vormen een belangrijk onderdeel van het succes van uw bedrijf. Ze zijn als team tevens een belangrijk visitekaartje voor uw klanten.

Misschien kent u ze niet allemaal persoonlijk, maar u zou ze niet willen missen; uw medewerkers. Wat u zegt en doet heeft impact; op de sfeer, op de verwachtingen die mensen van u en het bedrijf hebben en niet in de laatste plaats op de bereidwilligheid waarmee medewerkers hun taken zullen uitvoeren. En wist u dat ‘waardering’ in de top tien van beste eigenschappen van leidinggevenden staat? Hoe geeft u dit aandacht binnen uw bedrijf?

Hoe mooi zou het zijn als u het bekrachtigen van team-uitstraling en onderlinge verstandhouding kon combineren met een blijk van waardering?
Een waardering waar écht aandacht aan is besteed en dus ook écht ontvangen zal worden? Een waardering anno nu?

We hebben goed nieuws voor u én voor uw medewerkers; een teambuildingsactiviteit met als bonus-resultaat een versterkte uitstraling van uw team. De workshops ‘Kleur en Stijl’ die Lookly ontwikkeld heeft voor dienstverlenende teams zijn een krachtige en gezellige manier om uw medewerkers in het zonnetje te zetten en te laten stralen. Een manier waar ook uw bedrijf de vruchten van zal plukken. Een manier anno nu.


De workshops ‘Kleur en Stijl’ duren gemiddeld 2½ uur, kennen verschillende varianten en zijn geschikt voor twee tot acht personen, vanaf € 33,- per persoon. Wellicht kiest u liever voor een informatieve bijeenkomst ‘Kleur en Stijl’ van € 55,- per uur en geschikt voor groepen tot dertig personen, waarin verschillende thema’s aan bod komen.

Natuurlijk; een bloemetje kost minder, maar straalt en bloeit deze even lang als uw team na een ‘Kleur en Stijl’-event? Er komt ongetwijfeld een aanleiding voorbij om dit eens uit te proberen! 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie, ik help u graag om samen met u een verrassende activiteit neer te zetten.

You Look Lovely!

Sandra Janssen

Samenwerken met Lookly?

Graag werk ik met bedrijven samen! Dit kan middels bovenstaande diensten of uiteraard op een andere manier.