Lookly

Stijgende energieprijzen! Toch warm en stijlvol naar kantoor deze winter?

Door Sandra

Het is vast niemand ontgaan, de energiekosten, en dan met name de gasprijzen, stijgen enorm. Zo werkten we de afgelopen twee jaren nog (verplicht) thuis, ik sluit niet uit dat het aankomende winterseizoen een stuk drukker gaat worden op de Nederlandse wegen. Velen zullen de afweging maken of het misschien toch niet goedkoper is om weer (meer) naar kantoor te gaan.

Of we er nu voor kiezen om thuis te blijven werken of om meer naar kantoor te gaan, de thermostaat zal overal wel een graadje lager gaan met deze energieprijzen. Nu was eerder al gebleken dat de temperatuur op onze werkplek over het algemeen te koud is en met name meer op de mannen is gericht, aankomende winter zal de kantoortemperatuur nog minder behaaglijk gaan voelen, voor zowel vrouwelijke als mannelijke collega’s.

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik kan me niet concentreren op het werk als ik het koud heb  en daarnaast wil ik er ook graag nog beetje representatief uitzien als ik naar kantoor ga.
Ook de kledingzaken spelen er stiekem al op in want ik hoor menig eigenaar van de kledingzaak al zeggen dat ze zoveel mogelijk vesten, colletjes, truien en jasjes inkopen, want heb je ze niet op kantoor nodig dan ga je ze zeker thuis dragen.

Graag geef ik enkele tips om lekker warm en toch stijlvol naar kantoor te gaan dit najaar en winter:

 • Voor zowel de heren als de dames: draag je kleding in laagjes;
 • Kies de juiste kwaliteit en stoffen voor je kleding;
 • Kies bij voorkeur niet voor een synthetische stof, het houdt je niet warm en het ademt niet. Kies voor wol, dons of fleece;
 • Draag een leuke sjaal voor extra warmte;
 • De coltrui houdt je hals lekker warm en is nog steeds een trend. Je draagt het netjes met zowel een colbert als op zichzelf maar kan ook onder een (oversized) overhemd.
 • Dames, willen jullie niet koukleumen op kantoor, maar toch een rok of een jurkje aan? Een dikke panty gecombineerd met een over-the-knee laars houden alle kou buiten en zorgt ervoor dat je vrouwelijk én heerlijk warm op de werkvloer verschijnt;
 • Neem een extra jasje (colbert) of vestje mee naar kantoor;
 • Draag thermokleding onder je kantooroutfit. Sexy, nee! Functioneel, zeker!
  Niemand die het ziet, jij hebt het lekker warm en je ziet er tocht representatief uit.
 • Snel koude voeten? Draag leren schoenen en kies voor een extra paar sokken. Er zijn ook speciale zooltjes voor in je schoenen die je voeten warm houden.
 • Koude benen? Verruil je dunne panty in een dikker exemplaar of een thermo maillot panty.
 • Nog koud? Vraag je baas om een verwarmde voet- of polssteun (ja die zijn er!).

Ik wens iedereen een warme winter toe!

Meer info of heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste (warme) kleding die bij je past?

Kijk gerust eens op mijn website www.lookly.nl of neem eens vrijblijvend contact met me op via: info@lookly.nl. Misschien spreken we elkaar snel, en,…vergeet vooral niet te stralen!Ik wens iedereen een warme herfst en winter toe!

You Look Lovely!

Liefs Sandra

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!