Lookly

Mooi verouderen!

Door Sandra

Dit jaar heb ik enkele leuke en leerzame informatie bijeenkomsten op het programma staan over kleding en kleur, gericht op de wat “rijpere meisjes” onder ons. Want ook al word je iets ouder, dat hoeft nog niet te betekenen dat je je niet goed mag kleden en er stralend uit kunt zien.

Gedurende ons leven verandert het lichaam. Is het niet door een zwangerschap of door een ziekte dan gewoon omdat we ouder worden.
Je merkt dan ook dat sommige kleding niet altijd meer bij je past of niet meer lekker zit en dan is het soms echt wel de kunst om kleding te vinden die je figuur weer doet sprankelen. Wat doe je bijvoorbeeld met die platte billen, hangende borsten, minder strakke huid, verdwenen taille of die buik die er eerst nog niet zat….? Allemaal ongemakken waar we mee te maken krijgen als we ouder worden.

De oplossing begint vaak met het accepteren dat je lichaam verandert en het weten welke kledingstijl bij je figuurtype past. Daarnaast is het een spel van combineren, accentueren en camoufleren.
Ik heb voor de wat rijpere dames onder ons de top 3 kledingtips op een rijtje gezet:  

  1. Vermijd (te) strakke kleding
  2. Kies voor de juist pasvorm en mooie kwaliteit stoffen
  3. Draag altijd één mooi item (dit kan een kleding stuk zijn of een accessoire)

Mocht je hulp nodig hebben bij de zoektocht naar de juiste kledingstijl.
Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag!

You look lovely!

Liefs Sandra

De bijenkomsten worden georganiseerd door verschillende ZijActief Verenigingen in Midden- en Zuid Limburg.
Mocht je zelf ook een informatieve bijeenkomst willen organiseren over kleding en kleur, neem dan eens contact met me op, dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen. Tot snel.

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!