Lookly

Een nieuw gewicht, verdient een nieuwe look!

Door Sandra

Wederom het succes van een mooie samenwerking tussen Lookly en Praktijk voor Voeding en Gezondheid in Beesel. Opnieuw een prachtige dame die haar streefgewicht heeft behaald. Als kers op de taart en beloning voor het harde werken, krijgt ze een persoonlijk kleur- en stijladvies cadeau!

Als menig overtollige kilootjes zijn verdwenen betekend dit (gelukkig) ook vaak dat je lichaam verandert en dat je een ander figuur krijgt.
Het heeft dan vaak ook de consequentie dat veel kleding in je kast niet meer passen.
Geen probleem zou je denken, maar toch zijn er nog veel mensen die het moeilijk vinden om passende kleding te kiezen na een enorme gewichtsafname.

Het is alom bekend dat, wanneer je niet lekker in je vel zit, je vaak kleding kiest die óf lekker zit óf waarin je jezelf een beetje kunt verstoppen. Veel mensen met overgewicht kiezen vaak voor te grote, te krappe of kleurloze kleding. Op het moment dat ze op streefgewicht zijn hoor ik vaak van klanten dat ze niet weten hoe ze zich naar hun nieuwe figuur moeten kleden en vallen dan snel weer in hun oude kleding ritme. En dat is jammer!

Zo ook mevrouw S. uit Beesel. Ze was veel afgevallen en ze zag er prachtig uit, maar ze wist nog niet goed hoe ze zich moest kleden en bepaalde "probleemzones" het beste kon camoufleren. Ze wist nog niet goed het beste uit zich zelf te halen en ze straalde nog niet zoals ze zou willen.

Samen hebben we gekeken welke kleuren haar het meest flatteerde. Ook hebben we gekeken welke kleding ze nog kon doordragen en heb ik haar verschillende tips kunnen geven over hoe ze kan spelen met accessoires en wat de kunst van camoufleren, combineren en accentueren is.
Na het persoonlijk kleur- en stijladvies ging mevrouw S. met een tas vol tips en trucs naar huis en kon ze thuis aan de slag met alle adviezen.

Ben jij ook afgevallen en weet je niet meer welke kleding je het beste past?

Neem dan eens contact met me op. Ik help je graag verder zodat ook jij weer vol zelfvertrouwen de deur uit gaat, winkelen voor jou makkelijker wordt en je weer straalt als nooit tevoren!

You Look Lovely!

Liefs Sandra

5 november 2021

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!