Lookly

Het gezicht
van Lookly

Op zeer jonge leeftijd was uiterlijke verzorging en een gezond en fit lichaam al heel belangrijk voor mij. In de loop der jaren kwam daar ook de liefde voor kleding bij en het fascineerde me enorm wat de juiste outfit en kleuren met mijn uiterlijk en mijn figuur deden. Ik ontwikkelde hiermee mijn eigen stijl, creëerde nieuwe combinaties met kleding die ik al had en leerde hoe ik de positieve punten van mijn figuur nog beter kon accentueren en de minder positieve kon camoufleren. Het gaf mij meer zelfvertrouwen, ik werd zelfverzekerder en het heeft me uiteindelijk gemaakt tot wie ik nu ben.

De buitenkant moet kloppen met de binnenkant. Naar mijn idee horen deze twee dingen onomkomelijk bij elkaar. Kleding en fashion zijn dan ook, naast voeding en sport mijn grootste passie. Het enige wat nog ontbrak, was een opleiding als stijlcoach en de daarbij behorende praktijk trainingen en cursussen. Deze ben ik dan ook alsnog gaan volgen. De opleiding en de trainingen gaven me weer nieuwe inzichten en de behoefte en het enthousiasme om hier iets mee te doen groeide met de dag. Mijn missie is dan ook om mijn kennis te delen en samen met jullie de wereld nog een beetje mooier te maken.

Schoonheid zit van binnen, maar het mag ook naar buiten uitgedragen worden. Ik help je graag bij het vinden van de beste versie van jezelf. Als het van binnen en van buiten goed zit en goed voelt, verandert ook je uitstraling en groeit het zelfvertrouwen automatisch. En hoe fijn is het om te horen: ”wat zie jij er goed uit”! Met dit kleine complimentje komt er vanzelf een twinkeling van geluk, kracht en zelfverzekerdheid in ieders ogen, en daar doe ik het voor!  

You look lovely!

Sandra Janssen

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!