Lookly

Elke leeftijd is de mooiste!

Op 20 september j.l. mocht ik gastspreekster zijn bij een hele leuke groep dames van ZijActief in Ell. Het was weer een hele leerzame, gezellige en interactieve avond. Lees hier de bevindingen van de dames .

Op 20 september 2022 was Sandra Janssen van Lookly gastspreker bij de dames van ZijActief Ell.

45 dames uit Ell waren stil en luisteren aandachtig naar Sandra (zo aandachtig dat ik vergat om meer foto’s te maken ) en zij kon zonder microfoon de zaal toespreken 😉

Sandra gaf ons uitleg over hoe kleding en kleuradvies werkt en waarom het belangrijk is. Ze informeerde ons over de basis kleurtypes (lente-zomer-herfst of wintertype) en welk kleurenpalet past het beste bij elk type?

We kregen tips over hoe we met ons huidige garderobe, door middel van enkele simpele aanpassingen, weer een heel ander uiterlijk kunnen creëren met accessoires zoals een mooie sjaal riem of ketting.

Daarnaast kregen we kledingtips; welke kleding het beste te dragen bij jouw lichaamsvorm, grofweg in te delen in 6 figuurtypes (met een advies om ook te denken aan goed passend of corrigerend ondergoed wat ook belangrijk kan zijn).

“Kleren maken de man” maar ook de vrouw ! 😊

Het was een heel mooie en informatieve avond

Bedankt Sandra en veel succes met Lookly

Groetjes ZijActief Ell

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!