Lookly

Eige Wiës en Lookly: voor en door vrouwen Beringe

Op 22 januari 2020 organiseerde de Vrouwenvereniging Eige Wiës uit Beringe een gezellige avond voor haar leden. Lookly was hierbij aanwezig om voor de dames een leuke avond te verzorgen.

Sjaan van Horen, één van de bestuursleden van de vereniging, benaderde me met de vraag of ik iets kon betekenen voor de Vrouwenvereniging Beringe en dat vond ik natuurlijk een leuk idee. 

We willen er allemaal nog leuk uitzien, ook als we wat ouder worden. Maar hoe pak je dit aan, welke (comfortabele) kleding kies je, wat past bij je figuur, welke kleuren flatteren je het meeste, wat past bij mijn leeftijd?  Allemaal (praktische) vragen die je bezig kunnen houden op het moment dat je gaat merken dat je huid, je figuur en je haarkleur aan het veranderen is.

Na een kennismakingsgesprekje besloten we dan ook al snel om een informatieve bijeenkomst te organiseren voor de leden met als thema:
“Kleur, Stijl en Figuur".
Zie ook https://lookly.nl/zakelijk/int...

De focus ligt bij deze bijeenkomst vooral op het geven van inzicht in de verschillende kleur-, stijl- en figuurtypes en het geven van tips en trucs over kleding en accessoires, waar de dames thuis zelf ook mee aan de slag kunnen.
De dames kregen tips over hoe kleur en kleding te combineren. Welke kleding past bij welk figuurtype en je leeftijd en in welke kleuren ga jij het meest stralen? Er werd uitleg geven over de verschillende kledingstijlen en eventuele do’s and don’ts over het dragen ervan.
Lookly gaf enkele praktische stijltips mee waar iedereen thuis mee aan de slag kon en leerde de dames wat trucjes aangaande accentueren en camoufleren van sterke en mindere punten van ons lichaam. Tussendoor was er ruim voldoende tijd om vragen te stellen.Op deze avond werd ook extra aandacht besteed aan de jubilarissen die de vereniging kende. Ook Lookly ging met ze aan de slag en heeft de dames extra in het zonnetje gezet door ze een persoonlijk kledingadvies en wat tips over hun eigen figuur – en kledingstijl mee te geven.

Het was een gezellige, leerzame, ontspannen en vooral leuke avond en iedereen ging weer naar huis met genoeg kleding inspiratie.
We hebben genoten van deze leuke en spontane samenwerking tussen de Vrouwenvereninging van Beringe en Lookly.

Straal als nooit tevoren!

Sjaan van Horen & Sandra JanssenYou Lookl Lovely!

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!