Lookly

Een ochtend bij Lookly....

Een mooie samenwerking geeft tevreden klanten! In samenwerking met "Praktijk voor voeding en gezondheid" te Beesel kregen deze dames een kleur - en stijladvies aangeboden omdat ze hun streefgewicht hadden bereikt. Wat een kanjers en wat hebben ze het goed gedaan. Met een tas vol tips en nuttige adviezen liepen de dames 3 uur later stralend de deur uit. En daar doe je het toch allemaal voor! You Look Lovely!

Een ochtend bij “Lookly”….

Na afsluiting van een geslaagd traject met #Powerslim “, waarbij ik flink wat gewicht verloor, kreeg ik van de consulente als kers op de taart een workshop aangeboden bij Lookly in Panningen.

Samen met een “mede-cursist” toog ik op een vrijdagmorgen richting Panningen voor een kleur- en stijladvies.
Sandra (de eigenaresse van Lookly) had me gevraagd enkele kledingstukken mee te brengen.

We werden heel hartelijk ontvangen met koffie en thee.
Na een korte intro en het behandelen van wat algemene vragen, gingen we aan de slag met de kleurencape. Dit gaf een verrassende uitkomst!

De stijltips die Sandra geeft zijn heel goed en kunnen vaak met een kleine aanpassing /toevoeging aan je kleding worden toegepast.

Kortom…..hartstikke leuk en leerzaam……een aanrader!

Mevrouw M.B. uit Reuver


Hallo Sandra

Ik heb op de eerste plaats enorm genoten van de morgen stijl- en kleuradvies. Verbazend wat stijl en kleur met je kan doen.

Je gaf fijne uitleg. Rustig en duidelijk. En liet ons ervaren wat het beste bij ons gezicht en figuur paste. Zonder oordeel, geheel objectief. Ik heb veel geleerd deze morgen en heb het al toegepast bij het kopen van nieuwe kleren.
Dank je wel Sandra voor de zeer geslaagde morgen.

Hartelijke groet,

Marjo Weijers uit BaarloDoe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!