Lookly

Dagje Personal Shoppen met Lookly

Je kledingstijl aanpassen of een nieuwe garderobe aanschaffen? Hoe doe je dat en waar moet je dan beginnen? Waar moet je op letten, hoe weet je nu wat bij je past, welke kleur je flatteert. En hoe weet je nu welke kleding je kunt combineren en wat zijn de do's en dont's van accentueren en camoufleren. Allemaal vragen waar deze leuke klant mee zat. Ze wilde een nieuwe kledingstijl. Vrouwelijker maar wel draagbaar en duurzaam. Op een zonnige zaterdag in maart gingen we samen op pad. Lees hier haar ervaringen.

Ik heb een hele leuke, leerzame en gezellige shopsessie gehad met Sandra. Het begon met wat voorwerk: wat wil ik ermee bereiken, wat wil ik graag leren, en het belangrijkste: hoe kan ik er op mijn best uitzien en me daar lekker bij voelen. Aan de hand van wat ik heb doorgegeven heeft Sandra gekeken wat bij mijn figuur past en mooi staat, en van tevoren al wat kleding opzij laten leggen zodat we in de winkels meteen aan de slag konden.


In de winkel heb ik zelf ook even rond kunnen kijken en aangeven wat ik "normaal gesproken" zou kiezen. Veel zwart en weinig kleur. Ook bepaalde kleding stijlen zou ik niet passen. Daarop volgend zijn we begonnen met het passen wat Sandra voor me had uitgekozen, onder het genot van een kop thee met wat lekkers erbij.

Als ik iets aan had, dan werden tips gegeven over bijv. hoe iets te dragen, of welke kleurencombinaties passen, of combineren met andere kleding. Ik heb me voor alles opengesteld en alles gepast, alhoewel ik me niet bij alles lekker in mijn vel voelde. Van het meeste van wat er was uitgezocht, was ik wel heel blij en heb dan ook een complete nieuwe garderobe aan kunnen schaffen Ik straalde ook echt in de kleding die ik heb gekocht, en je ziet dat ik me op mijn gemak voel erin.
En dat is wat ik uiteindelijk wilde, weer een beetje mijn eigen ik terugvinden en dat uitstralen!Sandra, bedankt voor je hulp. Ik vind kleding nog altijd "een beetje lastig" dus ik zal waarschijnlijk nog wel eens gebruik van je kennis willen maken. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden die net als ik wat hulp erbij nodig heeft.

Groetjes C.G uit Velden

Heb jij een drukke baan en weinig tijd om te winkelen, heb je gewoon een hekel aan winkelen of zie je gewoon niet wat bij je past? Dan is personal shopping misschien ook wel de oplossing voor jou.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Ik maak graag een offerte op maat, waarbij ik rekening houd met jouw wensen en budget.

You Look Lovely!

Liefs Sandra

Doe de gratis stylecheck!

Al een indicatie hebben van wat jou goed staat? Met een paar vragen krijg je direct gratis antwoord!